Tutorial bagi Visitor naik

Assalamualaikum..
hah..nie aku ader 1 lagi tutorial..baru nak bagi visitor naik..
mulew2 bukak..Sini.


ok dh bukak pergi kat bawah sekali nanti ader..6 link kat bawah cam gambar kt bawah nie..



Ok..kilick kesemua enam2 link..kat atas tuh..nanti dy keluar code..korang copy code 2 paste kan kat enam2 kotak kat situ..



dah masuk kan code..isi lar kotak2 tu..pastu tekan submit..ok pastu login email korang..bukak mail
nanti ader mesej dari fweb nie..korang bukak lar..


bila dh bukak klick kat tempat yang dibulat kan tu..aa..dah klick nanti kat bawah ader..perkataan Hear..
dah jumpa klick situ lak..then bukak balik email korang nanti ada lagi satu mesej dari fweb gak lar..
bukak mesej tu.. 


ok bila dah bukak mesej tu..klick kt link yang dyorang hantar..tu..lorang copy user id tu..


dah klick nanti dy keluar cam kat atas nie..tadi dah copy user id tu kan paste kan kat user id..punye kotak..pastu letak lar password..korang..pastu tekan submit..


nanti masuk ader lar button cam kat atas nie..korang klick..


bila dah klick dy keluar cam nie..yang nie dua  ambar kat atas dengan bawah nie ..
nk letak banner atau text link..pilih lar pastu korang letak kat blog korang..ok


ok..dh siap dh sign up..ok kalau ader  per yang tak paham..sila bagitaw..hehe..

^^ Thnx for reading ^^ Klick like toh ^^

1 comment:

ken said...

interesting.. but not true visitors right? :)

Post a Comment

 
Images, logo, content and design are © copyright by ayienbelog.blogspot.com/ All Rights Reserved