Apa terjadi bila aq try buat doodle ^^

Assalamualaikum all..


       Arrrrgggghhh...internet low.....huhu T____T sedih nya..nk buat mcam mana kan T___T..tapi nasib baik lar sebelum internet nie low aq dh download software nk buat Doodle ...doodle 2 ap pulak haa..kalau nk tau tengok kt bawah nie..




       Nie lah doodle yang aden maksod kan ...hee macam mana ok..tak ^^my first time buat dah jadi hepi gilew...hohoho..akan menyusul yang baru..hehe, aa korang bagi lar komen sikit yew..oopss kaki nye tak pandai lagi nk buat susah sikit T__T tengok jew sonang...try buat hampeh tak jadi.. Jap sape pompuan kat sini nk tanye sikit betol kew tudung tu macam tu...?hee kalau terbalik tak taw lar kan..Okey lar sampai sini sajew untok entry hari nie..



Mood : Kurang baek :P






^^ Thnx for reading ^^ Klick like toh ^^

Showdown 2012 kembali !



Assalamualaikum to all readers.

     Ni ada bende sikit nak kongsi dengan pembaca, korang tahu kan tentang rancangan yang mencari bakat2 penari 'street dance' juara akan mendapat RM 50000 dan mendapat gelaran penari antarabangsa..hoho..SHOWDOWN yang pernah disiar kan di tv.Setiap hari rabu dalam pukul 9.30 malam setiap minggu pada hari rabu..aa sekarang nie sudah takda da showdown 2011..huhu..Juara showdown bagi tahun 2011 ialah ELECOLDHOT !!

Baru2 nie ad bukak web 8TV terkejot gak tengok ada banner SHOWDOWN 2012,huhu ada lagi..[Yeahhh]
Tahun dopan meh kita tengok CREW2 mana pulok menang..Pada 18 december 2011(ahad) akan  berlangsung nya audition untuk showdown 2012 nie di Kuala Lumpur dan battles pada keesokan harinya pada 19 december 2011..
okey itu jer dapat citer kat korang

Form the street to the stage...

video
#onlineaudition isclosed..


p/s:Untuk maklumat lanjut KLICK SINI 




^^ Thnx for reading ^^ Klick like toh ^^

 
Images, logo, content and design are © copyright by ayienbelog.blogspot.com/ All Rights Reserved