Contest Text 3D




assalamualaikum..Ah'a ha cuti nie dah lar tak taw nak buat aper..aq terpikir gak nak buat cantest...haha..cantest pertama lar kan..
malaz lar nak cakap panjang2..hehe.. ^.^


Syarat2


1.buat entry pasal contest nie mesti bertajuk "Contest Text 3D"
2.Mesti follow blog ayien (wajib)
3.Buat gambar sendiri tak boleh ambek gambar orang lain dah buat..Text mestilah 3D
4.Kalau tak der software nak buat 3d nie klick kat sini..untuk donlot
5.Kalau orang yang join kontest nie tak ramai..kontest akan ditutup..(libih daripada 10 orang)
6.Tag 3 orang dan beritahu lar kat diorang..
7.                             
                         Tarikh Mula:16.3.2011
                         Tarikh Tutup:29.4.2011


8.Hadiah nyer topap jer..yer..3 orang pemenang akan dipilih..


(tinggal kan komen kalau nak masok dengan link sekali)
^^ Thnx for reading ^^ Klick like toh ^^

3 comments:

Firdaus Kasim said...

aq nk buat banner pun masih terkial2.. huhu.. x dpt nk join

Tips Menghilangkan Rasa Takut Tengok Cerita Hantu

cinta nabella said...

farah join ~ the best cntest !

http://cintanabella.blogspot.com/2011/03/contest-text-3d.html

Wan_hazel said...

wan dah join...

http://wanhazel.blogspot.com/2011/03/contest-text-3d.html

Post a Comment

 
Images, logo, content and design are © copyright by ayienbelog.blogspot.com/ All Rights Reserved