Showdown 2012 kembali !



Assalamualaikum to all readers.

     Ni ada bende sikit nak kongsi dengan pembaca, korang tahu kan tentang rancangan yang mencari bakat2 penari 'street dance' juara akan mendapat RM 50000 dan mendapat gelaran penari antarabangsa..hoho..SHOWDOWN yang pernah disiar kan di tv.Setiap hari rabu dalam pukul 9.30 malam setiap minggu pada hari rabu..aa sekarang nie sudah takda da showdown 2011..huhu..Juara showdown bagi tahun 2011 ialah ELECOLDHOT !!

Baru2 nie ad bukak web 8TV terkejot gak tengok ada banner SHOWDOWN 2012,huhu ada lagi..[Yeahhh]
Tahun dopan meh kita tengok CREW2 mana pulok menang..Pada 18 december 2011(ahad) akan  berlangsung nya audition untuk showdown 2012 nie di Kuala Lumpur dan battles pada keesokan harinya pada 19 december 2011..
okey itu jer dapat citer kat korang

Form the street to the stage...

video
#onlineaudition isclosed..


p/s:Untuk maklumat lanjut KLICK SINI 




^^ Thnx for reading ^^ Klick like toh ^^

3 comments:

Alieza Dayasari said...

dulu minat lah gak.... skrg dh kurang layan..
sbb THE ROCK tak ada... hihi.....
singgah2 sini. usha entri usha iklan sih..
sama2 tambah tabung.

Ayien said...

Wow..hoho..

pelangi sepi said...

nice blog

Post a Comment

 
Images, logo, content and design are © copyright by ayienbelog.blogspot.com/ All Rights Reserved