Apa terjadi bila aq try buat doodle ^^

Assalamualaikum all..


       Arrrrgggghhh...internet low.....huhu T____T sedih nya..nk buat mcam mana kan T___T..tapi nasib baik lar sebelum internet nie low aq dh download software nk buat Doodle ...doodle 2 ap pulak haa..kalau nk tau tengok kt bawah nie..




       Nie lah doodle yang aden maksod kan ...hee macam mana ok..tak ^^my first time buat dah jadi hepi gilew...hohoho..akan menyusul yang baru..hehe, aa korang bagi lar komen sikit yew..oopss kaki nye tak pandai lagi nk buat susah sikit T__T tengok jew sonang...try buat hampeh tak jadi.. Jap sape pompuan kat sini nk tanye sikit betol kew tudung tu macam tu...?hee kalau terbalik tak taw lar kan..Okey lar sampai sini sajew untok entry hari nie..



Mood : Kurang baek :P






^^ Thnx for reading ^^ Klick like toh ^^

3 comments:

Saddila said...

lawaaa nya . dila punya buruk je for the first time buat . ada dekat entry2 lepas . buruk gila . mcm bukan dodole je dila punya tu .
kamu punya AWESOME :)

Ayien said...

Thnxxxxx.!
nie pon try2 jew.. ^^

Teenager Housemaid said...

wahh comelnye doodle ni..

p/s: singgah smbil folo

Post a Comment

 
Images, logo, content and design are © copyright by ayienbelog.blogspot.com/ All Rights Reserved