The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

Assalamualaikum..

       Hoho..hihi..heee...first time lar..buat enrty..tengah2 mlm nie..Bukan ad ap sebenarnya..cuma........Masok
Giveaway jew..hehe..pengajurnye adlah Nisa kay..wahh tengok hdiah nyew memang banyak..List Hdiah klick
klo nk tngk..Huhu tapi memang sodihhh lar..kebnykn brang gurlz...T___T.....but takpe ad lar ckit2 brang untok cam aq nie...pham2 lar ..oke lar malas nk cite2 panjang2..sesape nk join scrool down cpt..hoho....^^



#banner untok giveaway nie


Syarat-syarat 

-Terbuka kepada followers blog Nisa kay. Tidak kira lelaki atau perempuan.
-Wajib mempunyai blog, bergelar blogger.
-Tak perlu tag kawan-kawan untuk join, cukup sekadar promote aje.
-Pemenang akan dipilih secara random.
-WAJIB patuhi semua syarat.

oke2..syarat suda cara menyertai nye pulok.hoho

Cara menyertai



-Buat entry bertajuk “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”
-Letak banner giveaway dalam entry korang. Memandangkan blog aku ni disable right-click, korang                pergi  COPY BANNER TU KAT SINI.
-Harus letak senarai sponser hadiah nie *wow

Innanie Ariffin


-WAJIB letak semua sponsors (blogshop) dalam blog list anda. Bagi sponsors yang hanya ada fan page di facebook, korang pergi like fan page dorang tau
-Promote entry penyertaan korang habis-habisan, sebab ada hadiah untuk top referral.
-Tekan butang LIKE dan TWEET kat bahagian bawah entry ini.
-LIKE fan page blog Saya Suka Menaip di sini - https://www.facebook.com/nisamenaip
-Pastikan korang ikut syarat-syarat di atas.  


Bermula daripada 6 disember hingga 31 disember 2011


aa..panjang kan..humm..tak lorh.. contest nie yg adenn syorkn untok korang join..bukan senang nk tnggu contest cm nie..heee..

i do the best..yeaahhh 

GOOD LUCK


^^ Thnx for reading ^^ Klick like toh ^^

2 comments:

zielah's blog here..!! said...

eh awk menangla..tahniah ea..
komen my entry..
klik my churp2 first..hehe

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum !! Tahniah sebab menang!!

Ajeyy Rawk

Post a Comment

 
Images, logo, content and design are © copyright by ayienbelog.blogspot.com/ All Rights Reserved